٣حمایت سازمانی٩-١٠-١١-١٢-١٣-٢٠-٢٣-٢۴۴تمایل یا انگیزش١۴-١۵-١۶-١٧-١٨-١٩۵ارزیابی یا بازخورد۴-۵-٢١-٢٢-٢۵۶اعتبار٢۶-٢٧-٢٨-٢٩-٣٠٧محیط یا سازگاری محیطی٣١-٣٢

الف) اگرامتیاز محاسبه شده بین ١٢٨ تا ١۶٠ باشد کارمند از بهره وری خیلی بالا برخوردار است.

ب) اگر امتیاز محاسبه شده بین ٩۶ تا ١٢٧باشد کارمند از بهره وری بالایی برخوردار است.

ج) اگر امتیاز محاسبه شده بین ۶۴ تا ٩۵باشد کارمند از بهره وری معمولی برخوردار است.

د) اگر امتیاز محاسبه شده بین٢ ٣ تا ۶٣باشد کارمند از بهره وری پایینی برخوردار است.

حداکثر امتیاز ممکن ١۶٠و حداقل آن ٣٢ خواهد بود

اعتبار و پایایی پرسشنامه بهره وری اچیو

پایایی این ابزار در سال١٣٨٠ توسط جواد مشبکی سنجیده گردید و آلفای کرونباخ این آزمون ٨٣٪ گزارش شده است و در سال ١٣٨۴ توسط زهرا حقیقت جو آلفای کرونباخ آن ٨٩٪ گزارش گردیده است. روایی ملاکی این پرسشنامه توسط گلابیان در سال ١٣٨٠سنجیده گردید و روایی آزمون با بهره گرفتن از مقیاس بهره وری رابینز ٧٨٪ به دست آمد.در سال ١٣٨۴ روایی آزمون توسط زهرا حقیقت جو با آزمون کای کارل پیرسون ۵/٢٨٣ گزارش شده است) حقیقت جو،١٣٨۴).

۵-٣- روش تجزیه و تحلیل داده ها

بر اساس فرضیه های تعیین شده برای تجزیه و تحلیل داده ها از دو بخش آمار توصیفی (میانگین، انحراف معیار و…) و آمار استنباطی ( ضریب همبستگی پیرسون،ضریب رگرسیون چندگانه و تحلیل واریانس یک عاملی)و همچنین رسم مدل تحلیل مسیر استفاده شده است.

۶-٣- روش جمع‌ آوری اطلاعات

اطلاعات به شیوه می‌دانی و با بهره گرفتن از پرسشنامه به دست آمده است که با حضور در پالایشگاه و ارائه مجوز در یک نوبت کاری پرسشنامه‌ها بین کارکنان(مدیر و سرپرست نبودند)به صورت تصادفی توزیع گردید و از آن ها درخواست شد به دقت و بدون ذکر نام ونام خانوادگی به سوالات پاسخ دهندو بدین ترتیب در پایان وقت اداری پرسشنامه‌ها جمع‌ آوری گردید.از ۲۲۰پرسشنامه ۲۰ پرسشنامه باطل بود و در پایان نمره گزاری و تجزیه و تحلیل روی ۲۰۰پرسشنامه صورت گرفت.

مقدمه :

در این فصل به منظور تحلیل داده ها ابتدا داده های اطلاعات توصیفی مربوط به نمونه ی آماری در قالب جداول آماری آورده شده است و در این راسنا ابتدا مشخصات فردی ازجمله :سن ،تحصیلات و سابقه خدمت بررسی گردید سپس از آماراستنباطی برای آزمون فرضیه‌ها استفاده گردید.اطلاعات مربوط به توصیف و تحلیل داده ها و فرضیات مطابق جداول و نمودارها ارائه گردیده است.

تجزیه و تحلیل اطلاعات

٢-۴: اطلاعات دموگرافیک پاسخگویان

داده های این پژوهش از ٢٠٠ نفر از کارکنان پالایشگاه شیرازجمع آوری گردید سن پاسخگویان مطابق جدول ١-۴ می‌باشد.

جدول١-۴:جدول توزیع پاسخ گویان بر حسب سن

در صد

فراوانی

سن

٢٠

۴٠

کمتر از ٣٠

٣٣

۶۶

۴٠-٣٠

۴٧

٩۴

بالاتر از ۴٠

١٠٠

٢٠٠

جمع

طبق داده های جدول ١ـ۴، ۴٠ نفر از پاسخگویان معادل ٢٠درصد در فاصله ی سنی کمتر از ٣٠ و ۶۶ نفر آن ها معادل ٣٣ در صد در فاصله ی سنی ۴٠-٣٠ سال و ٩۴نفر از آن ها معادل ۴٧ درصد، سنی بیشتر از ۴٠ سال دارند.

نمودار ١-۴: فراوانی بر حسب سن کارکنان

طبق داده های نمودار۱-۴، ۴٠ نفر از پاسخگویان معادل ٢٠درصد در فاصله ی سنی کمتر از ٣٠ و ۶۶ نفر آن ها معادل ٣٣ در صد در فاصله ی سنی ۴٠-٣٠ سال و ٩۴نفر از آن ها معادل ۴٧ درصد، سنی بیشتر از ۴٠ سال دارند.

مدرک تحصیلی پاسخگویان مطابق جدول ۲ـ۴ می‌باشد:

جدول ۲ـ۴ جدول توزیع پاسخگویان بر حسب میزان تحصیلات:

درصد تجمعی
درصد
فراوانی
میزان تحصیلات

۵

۵

١۰

سیکل (زیر دیپلم)

۴۳

۳۸

۷۶

دیپلم

۶۸

۲۵

۵۰

فوق دیپلم

۹۳

۲۵

۵۰

لیسانس

۱۰۰

۷

۱۴

فوق لیسانس

۰/١۰۰
۲۰۰
جمع

جدول شمارۀ ۲ـ۴ بررسی توزیع ‌فراوانی آزمودنی های مورد بررسی ،بر اساس تحصیلات آن ها پرداخته است،بر اساس نتایج مندرج در این جدول ؛از مجموع ٢۰۰ نفر از افراد نمونه مورد بززسی،۱۰ نفر معادل ۵ درصد دارای مدرک زیر دیپلم،۷۶ نفر معادل ۳۸ در صد دارای مدرک دیپلم،۵۰ نفر معادل ٢۵ در صد دارای مدرک فوق دیپلم، ۵۰ نفر معادل ٢۵ در صد دارای مدرک لیسانس و ١۴ نفر معادل ۷درصد فوق لیسانس بوده اند. طبق نتایج جدول بالاترین فراوانی افراد نمونه بر اساس تحصیلات مربوط به افراد دارای مدرک دیپلم و پائین ترین ‌فراوانی مربوط به افراد دارای مدرک زیر دیپلم می‌باشد.

نمودار ۲ـ۴ : فراوانی بر حسب میزان تحصیلات

طبق نمودار،۱۰ نفر معادل ۵ درصد دارای مدرک زیر دیپلم،۷۶ نفر معادل ۳۸ در صد دارای مدرک دیپلم،۵۰ نفر معادل ٢۵ در صد دارای مدرک فوق دیپلم، ۵۰ نفر معادل ٢۵ در صد دارای مدرک لیسانس و ١۴ نفر معادل ۷درصد فوق لیسانس بوده اند.

جدول ۳-۴: در صد فراوانی افراد نمونه بر اساس سابقه کار

در صد
فراوانی
سابقه کار

۳۵

۷۰

کمتر از ١۰ سال

۳٢

۶۴

١۰تا ٢۰سال

۳۳

۶۶

بالاتر از ٢۰ سال

١۰۰
٢۰۰
جمع

جدول شماره ۳-۴ به بررسی توزیع ‌فراوانی آزمودنی های مورد بررسی ،بر اساس سابقه ‌کار آن‌ها پرداخته است.برا ساس نتایج مندرج در این جدول، از مجموع ٢۰۰نفر از افراد نمونه ۷۰ نفر معادل ۳۵ در صد از افراد نمونه سابقه کمتر از ١۰ سال و ۶۴ نفر از افراد نمونه معادل۳٢ درصد کارکنان ده تا بیست سال و ۶۶ نفر معادل ۳۳در صد سابقه کار بالاتر از ٢۰ سال دارند. همان‌ طور که از نتایج جدول مشاهده می شود بیشترین ‌فراوانی مربوط به کارکنان با سابقه کمتر از ١۰ سال می‌باشد.

نمودار ۳-۴: فراوانی بر حسب سابقه کار

طبق نموداربالا از مجموع ٢۰۰نفر از افراد نمونه ۷۰ نفر معادل ۳۵ در صد از افراد نمونه سابقه کمتر از ١۰ سال و ۶۴ نفر از افراد نمونه معادل۳٢ درصد کارکنان ده تا بیست سال و ۶۶ نفر معادل ۳۳در صد سابقه کار بالاتر از ٢۰ سال دارند.

    1. -P.Q Stainer ↑

    1. -Stigel ↑

    1. -Sumanth ↑

    1. -Mandel ↑

    1. –Sumanth ↑

    1. – Hines ↑

    1. – . Rendsip ↑

    1. – Martin patchen ↑

    1. – Hersey & belanchard & Gold. Smith ↑

    1. -Achieve ↑

    1. – Ability ↑

    1. – clarity ↑

    1. – help ↑

    1. – Incentive ↑

    1. – Evaluation ↑

    1. – validity ↑

    1. – Environment ↑

    1. .Sink ↑

    1. .Boden ↑

    1. .Frunken ↑

    1. .Linda Naiman ↑

    1. .Rollo May ↑

    1. .Lubart ↑

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...